At blive far – en frugtbar udfordring d. 1/6 2019

950,00 DKK

  • Workshop: At blive far–en frugtbar udfordring

Underviser: Sangeet Flemming Orheim

Tidspunkt: Lørdag d. 1/6

Sted:Holbergsgade 26,1tv i Nyhavn

Pris: 950 kroner.

Maks antal deltagere: 8

På lager

Navn *

Adresse *

Postnummer *

By *

Mailadresse *

Termin *

DDMMYY

Beskrivelse

Er du for nylig blevet FAR – eller på vej til at blive det?

Om det er dit første eller næste barn, der er træder ind i dit liv, er fødslen af et nyt menneske, du er involveret med som far, og den ændrede relation til barnets mor, altid en skelsættende begivenhed, der giver dig en fin mulighed for at blive opmærksom på vigtige sider og potentialer i dig selv.

Måske er du jublende glad over virkeliggørelsen af et dybt ønske i dig, måske er du rædselsslagen ved tanken om fremtidige bindinger, måske ked af noget, der ikke gik som forventet, måske betænkelig omkring forholdet til moderen. Eller noget helt andet!

I alt fald er fødslen af dit barn næsten altid forbundet med stærke følelser og væsentlige indsigter. Den sætter dit eget liv i relief og medfører en resonnans omkring  erindringer fra din egen fødsel og tidlige liv. En strålende lejlighed til at gøre status og få fornemmelse af retning.

I denne workshop vil vi give plads til dette. Du vil få støtte til større klarhed og hjælp til at mestre følelser omkring situationen. Du vil få nogle værktøjer til at kunne fortsætte en udvikling, du finder frugtbar. Og du vil møde andre mænd i en lignende situation.

Hvis det føles relevant i gruppen at følge op med endnu en workshop senere, er det muligt.

Jeg har virket som psykoterapeut i mange år med fokus på stress, kriser, parforholdsproblemer og generelt manglende livsglæde. Oprindeligt er jeg uddannet læge, psykolog og sundhedspsykologisk forsker og har undervist i psykologi på flere alternative sundhedsuddannelser.

Jeg har deltaget i mandebevægelsen, manderådgivning og er far til to voksne børn.

Gennem rigtig mange år har jeg brugt forskellige aktive meditationsteknikker som ”vækkeur” til at blive mere opmærksom på, hvad livet byder på, og hvordan jeg vil tackle det.

Jeg er i dag 69 år gammel, bor i Midtjylland, hvor jeg driver en psykoterapeutisk klinik og er involveret i et nærliggende terapi- og meditationscenter. Musikudfoldelse og sang fylder meget i mit liv.