Undervisere

 

Sasha Orheim

Indehaver af Gravid i Vand

Privatpraktiserende jordemoder og ammevejleder.

Jeg er uddannet jordemoder fra Professionshøjskolen Metropol i København. Derudover har jeg taget en uddannelse i akupunktur til gravide, fødende og barslende samt kurser i Rebozo, efterfødselssamtale og hud mod hud kontakt.

Jeg har arbejdet på fødegangen i Roskilde og har mange års erfaring fra Rigshospitalets fødegang, patienthotel, ammeambulatorie og barselsgangen for sårbare gravide. Jeg er specialiseret i ammeopstart- og forberedelse samt barselsomsorg med en baggrund fra Den Gode Barsel og Smertefri Fødsel. Nu arbejder jeg som underviser i Gravid i Vand og som underviser, ammevejleder og konsultations jordemoder for Smertefri Fødsel.

Sasha er mor til to drenge på 12 år og 3 år.

“Jeg har altid været fascineret af fødsler siden jeg var barn og, så længe jeg kan huske, har det været mit kald at blive jordmoder. Med årene voksede mit ønske om at hjælpe med at styrke forældre og familier gennem en skræddersyet jordmoder pleje, uddannelse og følelsesmæssig støtte. Jeg ELSKER at være jordemoder og jeg ser frem til at møde dig i vandet  :-)”  

 

 

Tulle

Jeg har været uddannet jordemoder i 10 år. Jeg startede på Frederiksberg Fødegang og er nu på Rigshospitalets fødegang og efterfødselsklinik. Jeg er dybt fascineret af den gravide krop og tror personligt på, at den er skabt til at bevæge sig for at modvirke de mange graviditetsgener og få barnet til at indstille sig korrekt i bækkenet.

De sidste 20 år har jeg undervist på hold i mange forskellige motionsformer, heriblandt også hold for gravide og efterfødselshold. Jeg elsker at motivere kvinder til at bevæge sig og som en sidegevinst opstår der ofte gode fællesskaber.

Ved siden af at være jordemoder har jeg mit eget coachingfirma. Her coacher jeg folk i mange forskellige problemstillinger, inkl. gravide der føler sig udfordret i emner relateret til graviditet, fødsel og barsel. Jeg brænder efter at hjælpe folk med at gøre en forskel i en retning, der gør deres liv mere meningsfuldt. Se mere på www.coaching101.dk

Jeg har en søn på 15 år og da jeg var gravid med ham, svømmede jeg også selv rundt i Frederiksberg Svømmehal. Jeg glæder mig til at møde dig til nogle sjove timer i vandet!

 

Vikar:

Illona Marquard

Cand. Mag. og yogalærer med speciale i gravid- og efterfødselsyoga

Illona har mere end 10 års erfaring med yoga, bevægelse, åndetrætstræning og meditation. Efter sin grundlæggende yogauddannelse, har hun specialiseret sig i træning af gravide, yogisk fødselsforberedelse og efterfødselstræning. Hun har en fortid indenfor NGO-verdenen, men lever nu af at undervise bla. i Yoga Vesterbro og på yogarejser med Femina.

Illona er mor til en dreng på 3 år-

Lis Hansen
Afspændingspædagog/kropsterapeut.

Initiativtager til og underviser hos Gravid i Vand.
Privat praksis, manuel behandling af:
Kvinder med graviditetsgener.
Mennesker med stressrelaterede problemer.
Mennesker som ønsker at forbedre deres generelle kropsfunktion.

Læs mere her: www.rebalance.dk