Undervisere

Sasha Orheim – underviser i gravidsvømning 

Indehaver af Gravid i Vand. 

Privatpraktiserende jordemoder og ammevejleder.

Jeg er uddannet jordemoder fra Professionshøjskolen Metropol i København. Derudover har jeg taget en uddannelse i akupunktur til gravide, fødende og barslende samt kurser i Rebozo, efterfødselssamtale og hud mod hud kontakt.

Jeg har arbejdet på fødegangen i Roskilde og har mange års erfaring fra Rigshospitalets fødegang, patienthotel, ammeambulatorie og barselsgangen for sårbare gravide. Jeg er specialiseret i ammeopstart og ammeforberedelse samt barselsomsorg med en baggrund fra Den Gode Barsel og Smertefri Fødsel. Nu arbejder jeg som underviser i Gravid i vand og som privatpraktiserende jordemoder og ammevejleder hos min anden virksomhed,  https://barselsrummet.dk/

Sasha er mor til to drenge på 13 år og 4 år.

“Jeg har altid været fascineret af fødsler siden jeg var barn og, så længe jeg kan huske, har det været mit kald at blive jordmoder. Med årene voksede mit ønske om at hjælpe med at styrke forældre og familier gennem en skræddersyet jordmoder pleje, uddannelse og følelsesmæssig støtte. Jeg ELSKER at være jordemoder og jeg ser frem til at møde dig i vandet  :-)”  

Ann Helene Kristensen – underviser i babysvømning

Jeg er uddannet ergoterapeut og har specialiseret mig i børn og babyers sensoriske og motoriske udvikling. Jeg har gennem de seneste 7 år undervist i babysvømning hos DGI byen og har fokus på at lave udviklende øvelser med babyerne, som kan overføres direkte til bevægelser på land. Jeg er desuden indehaver af podcasten Baby-steps, med fokus på børn, babyer og ergoterapi. gennem Baby-steps har jeg dedikeret mit arbejdsliv til at hjælpe forældre med at få de bedste redskaber til at stimulere deres børn i deres motoriske udvikling.