Undervisere

 

Sasha Orheim

Indehaver af Gravid i Vand

Privatpraktiserende jordemoder og ammevejleder.

Sasha er uddannet jordemoder fra Professionshøjskolen Metropol i København. Derudover har hun taget en uddannelse i akupunktur til gravide, fødende og barslende samt kurser i Rebozo, efterfødselssamtale og hud mod hud kontakt.

Hun har arbejdet på fødegangen i Roskilde og har mange års erfaring fra Rigshospitalets fødegang, patienthotel, ammeambulatorie og barselsgangen for sårbare gravide. Hun er specialiseret i ammeopstart- og forberedelse samt barselsomsorg med en baggrund fra Den Gode Barsel og Smertefri Fødsel. Nu arbejder hun som underviser i Gravid i Vand og som underviser, ammevejleder og konsultations jordemoder for Smertefri Fødsel.

Sasha er mor til to drenge på 12 år og 2 år.

“Jeg har altid været fascineret af fødsler siden jeg var barn og, så længe jeg kan huske, har det været mit kald at blive jordmoder. Med årene voksede mit ønske om at hjælpe med at styrke forældre og familier gennem en skræddersyet jordmoder pleje, uddannelse og følelsesmæssig støtte. Jeg ELSKER at være jordemoder og jeg ser frem til at møde dig i vandet  :-)”  

 

Illona Marquard

Cand. Mag. og yogalærer med speciale i gravid- og efterfødselsyoga

Illona har mere end 10 års erfaring med yoga, bevægelse, åndetrætstræning og meditation. Efter sin grundlæggende yogauddannelse, har hun specialiseret sig i træning af gravide, yogisk fødselsforberedelse og efterfødselstræning. Hun har en fortid indenfor NGO-verdenen, men lever nu af at undervise bla. i Yoga Vesterbro og på yogarejser med Femina.

Illona er mor til en dreng på 2 år-

Læs mere om Illona her

 

Vikar:

Lis Hansen
Afspændingspædagog/kropsterapeut.

Initiativtager til og underviser hos Gravid i Vand.
Privat praksis, manuel behandling af:
Kvinder med graviditetsgener.
Mennesker med stressrelaterede problemer.
Mennesker som ønsker at forbedre deres generelle kropsfunktion.

Læs mere her: www.rebalance.dk

 

 

Karen Ingversen

Privatpraktiserende jordemoder og ansat ved fødeklinikken Storkereden. Derudover underviser Karen i vandet og på vores ammekursus.

Karen har været jordemoder siden 1999 og er nu på en fødeklinik.
Karen har arbejdet på Hvidovre hospital, i Holland og i Hjemmefødselsordning Sjælland – både med hjemmefødsler og hospitalsfødsler. I alt har hun taget imod over 700 børn, heraf over 200 ved
hjemmefødsler.

Karen har selv 4 børn mellem 4 og 14 år.
Nogle kender Karen også fra Smertefri Fødsel, hvor hun har undervist 2016-2018.
Karen har en master i sundhedsvidenskab og har ledet den danske del af forskningsprojektet “Nordic Homebirth” og forsket i hjemmefødsler siden 2005.

”Jeg elsker at undervise og har undervist i fødselsforberedelse i vand forskellige steder siden 2000. Det er den ideelle måde at træne på som gravid, fordi det er effektivt, sjovt og behageligt. Jeg glæder mig meget til at møde dig.”