Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for Gravid i Vand

Betaling
Alle priser er angivet i danske kroner. Der tages forbehold for trykfejl.
Betaling kan ske med Dankort, VISA-Dankort, VISA Elektron og Mastercard eller mobile pay.
Alle betalinger sker via et sikkert PBS-godkendt betalingssystem, hvor alle oplysninger krypteres.
Når du køber noget hos Gravid i Vand, accepterer du samtidig vores handelsbetingelser.

Din tilmelding er bindende ved betaling. Beløbet vil blive trukket fra din konto den efterfølgende bankdag.

Melder du afbud til os mere end 20 dage inden opstart af kurset, refunderes hele det beløb, som du har betalt. Melder du afbud mindre end 20 dage inden kursusstart, gives der ingen refusion.

Hos Gravid i Vand betaler og binder du dig aldrig for mere end en måneds træning ad gangen.

Er der flere måneder til din termin ved din opstart, køber du bare det ønskede antal måneder på vores hjemmeside. I din terminsmåned binder du dig ikke for en hel måned, men betaler blot pr. gang, du deltager.

Behandlinger

Ved bestilling af jordemoder ydelser såsom ammevejledning, akupunktur eller jordemoder konsultation betaler du efter endt behandling. Ved afbud inden 24 timer skal du ikke betale noget. Ved afbud 12 timer inden behandling betaler du det halve af behandlingen. Ved udeblivelse faktureres det fulde beløb for behandling.

Ansvar
Al undervisning og træning hos Gravid i Vand foregår på eget ansvar. Lyt til din krop, respekter dens grænser og hav tillid til din egen fornemmelse for rigtig og forkert. Er du i tvivl om noget, så kan du altid spørge en af de veluddannede og erfarne undervisere. Vi tager os altid af dig og dine individuelle behov.

Fortrolighedspolitik
Gravid i Vand forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Gravid i Vand vil derfor ikke afsløre information om kunder til tredjepart, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Gravid i Vand vil ej heller ikke sælge dit navn, adresse, e-mailadresse, kreditkortoplysninger eller andre personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Reklamationsret
Købeloven giver reklamationsret i 24 måneder. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.