Undervisere

 

Sasha Orheim

Privatpraktiserende jordemoder og ammevejleder, Indehaver af Gravid i Vand

Sasha er uddannet jordemoder fra Professionshøjskolen Metropol i København. Derudover har hun taget en uddannelse i akupunktur til gravide, fødende og barslende samt kurser i Rebozo, efterfødselssamtale og hud mod hud kontakt.

Hun har arbejdet på fødegangen i Roskilde og har mange års erfaring fra Rigshospitalets fødegang, patienthotel, ammeambulatorie og barselsgangen for sårbare gravide. Hun er specialiseret i ammeopstart- og forberedelse samt barselsomsorg med en baggrund fra Den Gode Barsel. Nu arbejder hun som underviser i Gravid i Vand og som konsultations jordemoder for Smertefri Fødsel.

Sasha er mor til to drenge på 11 år og 2 år.

“Jeg har altid været fascineret af fødsler siden jeg var barn og, så længe jeg kan huske, har det været mit kald at blive jordmoder. Med årene voksede mit ønske om at hjælpe med at styrke forældre og familier gennem en skræddersyet jordmoder pleje, uddannelse og følelsesmæssig støtte. Jeg ELSKER at være jordemoder og jeg ser frem til at møde dig i vandet  :-)”  

 

Illona Marquard

Cand. Mag. og yogalærer med speciale i gravid- og efterfødselsyoga

Illona har mere end 10 års erfaring med yoga, bevægelse, åndetrætstræning og meditation. Efter sin grundlæggende yogauddannelse, har hun specialiseret sig i træning af gravide, yogisk fødselsforberedelse og efterfødselstræning. Hun har en fortid indenfor NGO-verdenen, men lever nu af at undervise bla. i Yoga Vesterbro og på yogarejser med Femina.

Illona er mor til en dreng på 2 år-

Læs mere om Illona her

Illona

 

Lis Hansen
Afspændingspædagog/kropsterapeut.

Initiativtager til og underviser hos Gravid i Vand.
Nu tilknyttet som vikar.
Privat praksis, manuel behandling af:
Kvinder med graviditetsgener.
Mennesker med stressrelaterede problemer.
Mennesker som ønsker at forbedre deres generelle kropsfunktion.

Læs mere her: www.rebalance.dk

 

 

 

Karen Ingversen

Privatpraktiserende jordemoder og ansat ved fødeklinikken Storkereden. Derudover underviser Karen i vandet og på vores ammekursus.

Karen har været jordemoder siden 1999 og er nu på en fødeklinik.
Karen har arbejdet på Hvidovre hospital, i Holland og i Hjemmefødselsordning Sjælland – både med hjemmefødsler og hospitalsfødsler. I alt har hun taget imod over 700 børn, heraf over 200 ved
hjemmefødsler.

Karen har selv 4 børn mellem 4 og 14 år.
Nogle kender Karen også fra Smertefri Fødsel, hvor hun har undervist 2016-2018.
Karen har en master i sundhedsvidenskab og har ledet den danske del af forskningsprojektet “Nordic Homebirth” og forsket i hjemmefødsler siden 2005.

”Jeg elsker at undervise og har undervist i fødselsforberedelse i vand forskellige steder siden 2000. Det er den ideelle måde at træne på som gravid, fordi det er effektivt, sjovt og behageligt. Jeg glæder mig meget til at møde dig.”

 

 

Johanne Siegumfeldt, privatpraktiserende jordemoder, underviser på vores amme kursus.

Johanne Siegumfeldt er uddannet jordemoder i 1993 og fuldt uddannet i akupunktur og traditionel kinesisk medicin i 2002. Har lang erfaring som jordemoder med graviditet, fødsel og barsel i ind- og udland.
Har egen klinik i Aarhus med speciale i fertilitet, graviditet og børneakupunktur og behandler en dag om ugen i København. Underviser på København & Aarhus Akupunkturskole og holder kurser for jordemødre i akupunktur til gravide, fødende og barselkvinder. Forfatter til lærebogen ’Akupunktur under graviditet, fødsel & barsel’ og udvikler af app’en ’ACUbirth Akupunktur App til fødsler’.
Mor og mormor.

www.j-siegumfeldt.dk

 

Kommer snart

Sangeet Flemming Orheim

Jeg har virket som psykoterapeut i mange år med fokus på stress, kriser, parforholdsproblemer og generelt manglende livslyst. Oprindeligt er jeg uddannet læge, psykolog og sundhedspsykologisk forsker og har undervist i psykologi på flere alternative sundhedsuddannelser.

Jeg har deltaget i mandebevægelsen, manderådgivning og er far til to voksne børn.

Gennem rigtig mange år har jeg brugt forskellige aktive meditationsteknikker som ”vækkeur” til at blive mere opmærksom på, hvad livet byder på, og hvordan jeg vil tackle det.

Jeg er i dag 69 år gammel, bor i Midtjylland, hvor jeg driver en psykoterapeutisk klinik og er involveret i et nærliggende terapi- og meditationscenter. Musikudfoldelse og sang fylder meget i mit liv.

Kontakt mig her:

Tlf. 51 50 10 86
Mail: psykoterapeutisk.klinik.i.ry@mail.dk
Web: psykoterapeutisk-klinik-i-ry.dk