Kys din barsel


• Land trygt og godt i moderskabet

Fødslen og tiden som ny mor er blandt de største og mest livsforandrende begivenheder vi kvinder kan have. Den første tid med baby rummer glæder, men også store fysiske og psykiske udfordringer.

Kys din barsel er små og intime kvindecirkler faciliteret af jordemoder og ammevejleder Sasha Orheim samt yogalærer og cand. mag Illona Marquard. Formålet er at bearbejde fødslen og lande trygt og godt i moderskabet med en masse redskaber til at passe på dig selv og din baby.

Vi mødes i en lille gruppe af mødre og babyer, hvor vi deler fødselsberetninger og sparrer med jordemoderen. I den proces kan en ellers overvældende oplevelse få lov til at lande, og vi kan finde rum til at forstå og acceptere de dele af fødslen, som måske ikke gik som forventet.
Derudover giver Sasha grundlæggende ammevejledning og viden om hvordan du kan støtte en sund mor og barn relation. Illona giver dig et program til genoptræning af din krop efter fødslen, teknikker til at berolige nervesystemet og en introduktion til babymassage og babyzoneterapi.

Program

• Deling af fødselsberetninger og sparring med jordemoderen
• Amning og mor og barn relation
• Åndedræt til at berolige nervesystemet
• Kom rigtigt fra start. Den første genoptræning af bækkenbund og kernemuskulatur
• Intro til babymassage og babyzoneterapi

Sasha er Jordemoder med speciale i ammeopstart og barselsomsorg. Illona er yogalærer og specialiseret i gravid-og efterfødselsyoga. De arbejder desuden begge med undervisning af gravide i vand. Du kan læse mere om dem begge her: http://gravidivand.dk/om-os/

 

Pris: 550 kr. per person inkl. økologisk te, kaffe og snacks samt en lydfil med guidet afspænding og en video med et 10-minutters program til den første genoptræning af kernemuskulatur og bækkenbund.

Tid: Kl 10.30-13.30
Sted: Jægersborggade 20, st. th. 2200 Nørrebro.
Barnevogne kan parkeres i gården med indgang gennem porten på Bjelkes Allé

Der er plads til max 7 mødre